Спиди използва бисквитки

Прочетете повече тук Ясно, затвори

Премини към главното съдържание

PALLET 1 GR

Доставка на палетизирани пратки до/от Гърция.

Заявка за Pallet 1 Collection request

ПараметриЦена (лв.)
Тип oсноваТегло (кг)Височина (см)СолунОстаналата част от Гърция
(без острови и полуострови)
Евро палет 80x120 см до 750 кг. до 180 см. 177.86 лв. 229.27 лв.
Индустриален палет 100х120 см  до 1100 кг. до 180 см. 250.12 лв. 319.60 лв.


Цените са крайни, с включени ДДС и такса гориво.

Задължително условие при всяка палетизирана пратка за доставка до Гърция е да бъде придружена от ЧМР с мокър печат в 4 екземпляра и фактура, удостоверяваща стойността и съдържанието на стоката (възможно е да бъде и копие).

Цената за извършване на услугата се калкулира от Спиди съобразно действителните размери на пратката, а не съобразно посочените от заявителя на услугата, в случай че при контролно измерване бъдат установени разлики спрямо декларираните от подателя/ заявителя тегло и размери.  Ако товарът излиза от очертанията на палета, взема се предвид максималната ширина и дължина на пратката, както и реалната височина. При констатирано несъответствие със заявката, цената се прекалкулира, като разликата е за сметка на платеца на услугата.

Параметри: Необходимо изискване е товарът да бъде палетизиран. Височина до 180 см. Посочената цена е валидна за един брой палет с посочените размери. За доставка до острови и полуострови е необходимо предварително съгласуване на имейл international@speedy.bg 

Срок за доставка: до 3 работни дни за Солун, за останалите населени места – до 4 работни дни. Посочените срокове за доставка за индикативни.

Възможна е допълнителната услуга Обявена стойност при максимална стойност на пратка в размер на 10000 лв.

Основни параметри при обработка на заявки с услуга Pallet 1 CR
Заявки за Pallet 1 CR се приемат и обработват до 15:00 ч. от Понеделник до Петък. Заявки, получени след 15:00 ч. се считат за получени на следващия работен ден и се обработват тогава.
Адресът на изпращача се посещава от куриер в стандартно работно време до два работни дни след деня на приемане на заявката (без фиксиран час), като палетите се приемат само ако изпращачът е готов да ги предаде и ако няма разминаване в заявения и реалния брой.
Приемат се многопакети, като максималния брой палета на една товарителница е 6 бр.
Възложителят винаги е платец на услугата. Изключение правят случаите, в които Възложителят е изпращача в чужбина. В такъв случай куриерската услуга се заплаща от получател в български лева. Номер на заявката се изпраща след успешното й генериране на посочения имейл адрес на заявител.За справки по направени заявки за DPD Collection Request изпратете имейл с номера на заявката (ORD) или на пратката (PLN) до international@speedy.bg.

Справки и запитвания: 
MySpeedy;
0 7001 8001 (за абонати на фиксирани мрежи) и 1 7001 8001 (за абонати на мобилните оператори);
international@speedy.bg

X
Онлайн заявка за куриер

MySpeedy
Намерете офис на Speedy

Намери офис