Предикт и Смарт Контрол

ПРЕДИКТ

Край на чакането!
ПРЕДИКТ e предварителна БЕЗПЛАТНА информация за времето на доставка на пратка до Вашата врата в рамките на 60-минутен интервал.
СМАРТ КОНТРОЛ


СМАРТ КОНТРОЛ  Ви дава БЕЗПЛАТНО цялата информация за Вашата пратка и контрол върху нейната доставка.


СМАРТ КОНТРОЛ на Спиди e ЛИНК, който получавате по имейл, sms или Viber, когато очаквате пратка:

Кликнете върху линка и ще откриете различни опции под формата на бутони или линкове (виж по-долу*), с които удобно може да управлявате доставката на очакваната от Вас пратка:


 


Вижте видеото или разгледайте подробно описание на различните опции по-долу:  •  Проследяване на пратката в реално време
  •  Пренасочване на пратката към Спиди офис/автомат или адрес
  •  Връщане на куриера за повторно посещение
  •  Отлагане на доставката за следващ ден
  •  E-mail известия
  •  Вход в приложението МySpeedy
  •  Допълване на липсващ/непълен адрес
  •  Потвърждаване на доставка (незадължително)
  •  Отказване на праткаПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПРАТКА В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Със СМАРТ КОНТРОЛ получавате БЕЗПЛАТНО информация за текущото местоположение на Вашата пратка.

ПРЕНАСОЧВАНЕ НА ПРАТКА КЪМ СПИДИ ОФИС/АВТОМАТ ИЛИ АДРЕС

1. ПРЕНАСОЧВАНЕ КЪМ СПИДИ ОФИС/АВТОМАТ.
Чрез СМАРТ КОНТРОЛ Вие можете да пренасочите пратката до най-удобния за Вас офис или автомат на Спиди. Пренасочването е БЕЗПЛАТНО в рамките на населеното място. В зависимост от часа на пренасочване, пратката може да бъде доставена в рамките на същия срок на доставка или на следващия работен ден.

2. ПРЕНАСОЧВАНЕ КЪМ АДРЕС.
Чрез СМАРТ КОНТРОЛ Вие може да пренасочите пратката вече и до избран от Вас адрес.ВРЪЩАНЕ НА КУРИЕРА ЗА ПОВТОРНО ПОСЕЩЕНИЕ

Чрез СМАРТ КОНТРОЛ имате възможност да заявите повторно посещение на адрес в случаите, когато куриерът не е успял да се свърже с Вас. С помощта на бутон Върни куриера, куриерът може да Ви посети отново още същия ден. Просто изберете дали повторното посещение да е в същия ден или на следващия и потвърдете.

ОТЛАГАНЕ НА ДОСТАВКАТА ЗА СЛЕДВАЩ ДЕН

Чрез СМАРТ КОНТРОЛ можете БЕЗПЛАТНО да отложите доставката на пратката за следващ работен ден, в зависимост от Вашите планове и свободно време.

E-MAIL ИЗВЕСТИЯ

Чрез СМАРТ КОНТРОЛ може да заявите автоматично известяване по имейл на една или повече от представените тук опции директно на Вашия имейл.

ВХОД В ПРИЛОЖЕНИЕТО MYSPEEDY

СМАРТ КОНТРОЛ осигурява бърз и удобен достъп до MySpeedy – приложението на Спиди за пълно клиентско обслужване.ДОПЪЛВАНЕ НА ЛИПСВАЩ/НЕПЪЛЕН АДРЕС

Ако пратката Ви е изпратена с непълен/липсващ адрес, ще получите линк за СМАРТ КОНТРОЛ  и ще можете да допълните липсващите данни в адреса, за да Ви бъде доставена пратката до врата.

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ДОСТАВКА (опционално)

СМАРТ КОНТРОЛ Ви дава възможност да потвърдите доставката на Вашата пратка. Опцията не е задължителна, за да се осъществи доставката.

ОТКАЗВАНЕ НА ПРАТКА

СМАРТ КОНТРОЛ дава и свободата да откажете Вашата пратка.