Спиди използва бисквитки

Прочетете повече тук Ясно, затвори

Премини към главното съдържание

Предикт и Смарт контрол

Какво е Предикт? Какво е Смарт контрол?

 

Предикт - за първи път в България - 60 минутен интервал за доставка!Смарт контрол на Спиди Ви дава БЕЗПЛАТНО цялата необходима информация за Вашата пратка и контрол върху нейната доставка.

Най-важният въпрос „Къде ми е пратката и какво се случва с нея?“ вече има своя отговор кратко и ясно – на екрана на Вашето мобилно устройство или компютър!
Смарт контрол на Спиди е линк, който се отваря директно в браузера на телефона, таблета или компютъра Ви, просто чрез натискане. (Може да копирате линка и в Интернет браузер.)Смарт контрол на Спиди Ви дава достъп до следните опции:

  • Проследяване на пратката в реално време
  • Пренасочване на пратката към друг адрес
  • Отлагане на доставката за следващ ден
  • Отказване на пратка
  • Вход в приложението МySpeedy
  • Потвърждаване на доставка (незадължително)Когато очаквате пратка и подателят я предаде на Спиди, Вие получавате известие чрез sms или по Viber.ПРЕНАСОЧВАНЕ НА ПРАТКА КЪМ ДРУГ АДРЕС НА ДОСТАВКА

Чрез Смарт контрол Вие можете да пренасочите пратката до един от петте най-близки офиса или автомата на Спиди.

Пренасочването е безплатно в рамките на населеното място. В зависимост от часа на пренасочване, пратката може да бъде доставена в същия работен ден или в следващия.ОТЛАГАНЕ НА ДОСТАВКА ДО СЛЕДВАЩ ДЕН

Чрез Смарт контрол Вие имате възможност да отложите доставката на пратката за следващ ден, в зависимост от Вашите планове и свободно време.

Отлагането на доставката отново е безплатно!ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПРАТКА

Със Смарт контрол Вие виждате текущото местоположение на Вашата пратка.

Очаквайте скоро и ВЪЗМОЖНОСТ да следите до къде е стигнал Вашият обслужващ куриер в реално време!ОТКАЗВАНЕ НА ПРАТКА

Смарт контрол дава и свободата да откажете Вашата пратка.ВХОД В ПРИЛОЖЕНИЕТО MY SPEEDY

Смарт контрол осигурява бърз и удобен достъп до My Speedy – приложението на Спиди за пълно клиентско обслужване.ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ДОСТАВКА (опционално)

Смарт контрол Ви дава възможност да потвърдите доставката, но това не е задължителна опция, за да се осъществи доставка.Онлайн заявка за куриер

MySpeedy
Намерете офис на Speedy

Намери офис