Промени в условията за предоставяне на услуга ОБЯВЕНА СТОЙНОСТ

2017-06-04

Уважаеми клиенти,


Една от приоритетните задачи, върху които екипът на Спиди АД непрекъснато работи, е опазване целостта на пратките и минимизиране на рисковете, които водят до тяхното увреждане по време на обработката и транспортирането им.


Анализите на специалистите в областта на Застраховането, както и нашите наблюдения и мониторинг, показват, че обработката и транспортирането на пакети с тегло над 32кг. значително повишават риска от увреждане, както на самата пратка, така и на другите пратки и пакети.


С оглед осигуряване на максимална сигурност по време на обичайните процеси по приемане, обработка, транспорт и доставка на пратките, се променят условията за предоставяне на допълнителна услуга Обявена Стойност.


Считано от 05.07.2017г., услуга Обявена стойност ще се предоставя само за пратки, които съдържат пакети с единично тегло на пакет не по-високо от 32кг.


Убедени сме, че доставката на пратките в ненарушен вид и цялост до крайния получател е важно и за вас, нашите клиенти-податели, и в тази връзка следва да подготвяте пратките, за които желаете да ползвате допълнителна услуга Обявена стойност така, че пакетите към тях да не надвишават единично тегло от 32кг.

Екипът на Спиди АД
05.06.2017