Нови функционалности в модулите на Спиди за Opencart, Prestashop, Magneto и Woocommerce

2016-10-17

От края на месец септември модулите на Спиди за Opencart, Prestashop, Magneto и Woocommerce предлагат следните нови функционалности:

- Генериране на товарителници с опция „Тествай преди да платиш“ / „Отвори преди да платиш“. Представляват безплатни допълнителни услуги позволяващи на получателя на пратката да прегледа пратката преди
да я заплати.

- Създаване на поръчки за други държави и съответно генериране на товарителници с използване на предлаганите от Спиди международни услуги.

- Генериране на товарителници за Гърция и Румъния с наложен платеж. Сумата по наложения платеж автоматично се конвертира в Евро при пратки за Гърция и в Леи при пратки за Румъния.

- Цена от файл - Функция предоставяща възможност на търговеца да дефинира собствени цени на методите за доставка (услуги), съобразени със сумата на поръчката, теглото на пратката и това дали пратката
ще бъде доставена до офис.

- Генериране на товарителница с използване на Пощенски паричен превод, алтернативен на наложения платеж начин за събиране на дължимата сума от получателя.

Функционалностите се налични в:
Speedy module 3.1.0 (за Opencart 2.3)
Speedy module 2.0.3 (за Prestashop 1.6)
Speedy module 2.0.2 (за Magento 1.9.2.4)
Speedy module 2.1.1 (за Woocommerce 2.6.4)