Спиди използва бисквитки

Прочетете повече тук Ясно, затвори

Премини към главното съдържание

Отвори и Тествай

Услуга "Отвори преди да платиш" е допълнителна услуга, която дава възможност на получателя да отвори пратката в присъствието на куриера и да се увери в съдържанието й, преди да заплати сумата по Наложен платеж и да получи пратката. 

Услуга "Тествай преди да платиш" е допълнителна услуга, която позволява на получателя да отвори пратката в присъствието на куриера, да се увери в съдържанието й и да тества изправността/работоспособността на стоката, преди да заплати сумата по Наложен платеж и да получи пратката. Съдържанието на пратка с активна опция "Тествай преди да платиш" се предоставя на получателя за тест за период до 10 минути, в присъствието на куриера.

Te са допълнителни опции, които придружават услуга "Наложен платеж" и се заявяват винаги от подателя на пратката.

При избор на едната от двете услуги, подателят дава своите инструкции с каква услуга да се върне пратката и за чия сметка да бъдат разходите за новата куриерска услуга по връщането, в случай на отказ от получаване след преглед/тест.

Всички дължими куриерски услуги (включително такси по допълнителни услуги), ако са за сметка на получателя, се събират преди предоставяне на пратката за преглед и/или тест.

Онлайн заявка за куриер

MySpeedy За клиенти без
регистрация
Намерете офис на Speedy

Намери офис