ВАЖНО: Условия за доставка в кампании „Черен петък“ и „Коледа“

2019-11-21

Уважаеми клиенти,

Както знаете, дните около търговските кампании „Черен петък“ и Коледните празници са предизвикателство към всички куриерски компании в Европа, заради драстично нарастващия обем от пратки за доставка в последните седмици на годината.

За да осигурим ефективна ритмичност в обслужването на Вашите пратки – при пълна прозрачност на процеса и адекватна информираност на получателите – Спиди ще продължи да изпраща безплатни съобщения, съдържащи линк към Смарт Контрол. В този линк се предоставя информация за точната дата на доставка на всяка една пратка.

За да можете – Вие и Вашите клиенти – да разполагате с времето си, в деня на доставката допълваме Смарт Контрол с информацията от Предикт – точен времеви интервал от 60 мин. +/- 30 мин., в който куриер на Спиди ще посети адреса за доставка.

За пратките до поискване в офиси или Автомати на Спиди, изпращаме безплатно съобщение към получателя в момента, в който пратката вече е в съответния офис.

В тази връзка, от 22.11.2019 до края на годината, отчитайки възможните забавяния в срока на доставка на пратки до 24 часа, срокът за доставка се променя до 72 часа. Разбира се, ще продължаваме да се стремим да доставяме всички пратки в най-кратък срок!

Напомняме, че всички недоставени пратки се съхраняват до 7 дни от датата на получаване, а всички отказани от получател пратки, ще бъдат върнати към подател по най-бързия начин.

При всякакви промени или настъпили форс-мажорни обстоятелства, ще Ви информираме своевременно, както винаги.