Удължено работно време 2019

2019-11-11

Уважаеми клиенти,

В последните години, Спиди работи постоянно за увеличаване на броя на офисите и автоматите, които вече са над 450 в цялата страна.

Нашата цел е офисната ни мрежа да бъде още по-удобна за клиентите ни и в най-активния период на онлайн продажби в края на годината, свързан с доставка на пратки до крайните им получатели.

За да улесним Вас – нашите клиенти, и за да Ви предоставим по-добра и достъпна възможност да получите своевременно пратките си, от 11.11.2019 удължаваме работното време с до +2 часа в над 150 офиса в цялата страна - в София, Пловдив, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора, Враца, Велико Търново, Шумен, Плевен, Силистра, Перник, Търговище и много други населени места.

Автоматите са с целогодишно удължено работно време!

За да видите офисите и автоматите във Вашия град и техните актуализирани работни времена, посетете: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

В обичайното работно време на офисите, ще можете да изпратите пратки за доставка на следващ работен ден (или в първия възможен ден, спрямо график на обслужване на населените места). В допълнителното работно време, ще можете да получите Вашите пратки, както и да изпратите такива с доставка +1 работен ден.