Спиди работи в неделя

2017-10-01

Работим в неделя, доставяме в понеделник!

Уважаеми клиенти,

От 01.10.2017 г. централните офиси (складове) на Спиди - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Благоевград и Враца работят с клиенти всяка неделя от 14:00 до 18:00 часа. През Автоматичните ни Пощенски Станции (АПС) в същите градове можете да изпратите пратки в събота след 14:00 часа и в неделя до 18:00 часа, за да бъдат доставени  още в понеделник до всяка точка на страната.

Единственото условие е да бъде избрана услуга със срок за доставка 1 работен ден.

Доставките от неделя за понеделник се извършват до всяка точка на страната в зависимост от графика за обслужване на дадено населено място, ако е приложим такъв.

От неделя за понеделник не се приемат палетизирани пратки.

Имате възможност и да получавате пратки в неделя, ако същите са адресирани за получаване от конкретния офис или Автоматична Пощенска Станция или своевременно пренасочена до края на работното време в петък.

Всички Автоматични Пощенски Станции (АПС) на Спиди са на ваше разположение и в делнични, и в почивни дни (спрямо работното време на обектите, в които се намират). 

Спиди АПС предоставят уникалната възможност пратките, заредени за получаване в петък, да могат да бъдат получени през целия уикенд.

Пълен списък на офисите с неделно работно време и АПС, обслужвани в неделя може да видите тук

Екипът на Спиди