Актуализация на ценови условия 01.04.2022 г.

2022-03-18

Уважаеми клиенти, 

Спиди винаги се стреми да предлага и поддържа високо качество на услугите на справедлива и достъпна цена, което е видимо в ценовата ни политика в последните години. Ниските цени на услугите ни се поддържат благодарение на множество автоматизирани решения и оптимизации, както и чрез логистичната ни мрежа с над 570 точки, която Вие цените и използвате!

В условията на безпрецедентна инфлация, ние се стараем да запазим възможно най-достъпни цени, но в настоящата ситуация се налага да актуализираме ценовата си тарифа.

Считано от 01.04.2022 г., тарифата на Спиди АД за приемане, обработка и доставка на пратки на територията на Р България ще бъде актуализирана за основните и някои допълнителни услуги с 3.8%. Отново бихме искали да Ви обърнем внимание, че подобна актуализация е възможно най-ниската за нормално обслужване на пратките и функциониране на цялата ни логистична мрежа.

Допълнителни услуги като „Наложен платеж“, „Обявена стойност“, „Отвори или Тествай“, „Тежък пакет“, „Съботна доставка“ се запазват без промяна.

Бихме искали да обърнем внимание на факта, че цените ни между офиси/автомати на СПИДИ, остават най-ниските на пазара и след актуализацията!

С уважение,

Екипът на Спиди АД