Доставка на международни пратки

2020-03-13

Уважаеми клиенти,

Във връзка с динамичната ситуация и развитие на мерките за предпазване от COVID-19, множество бизнеси в Европа реорганизират своята дейност. Броят на държавите, в които се затварят училища, детски градини и публични учреждения се увеличава. В някои от страните в Европа вече е обявено и извънредно положение.
В тази връзка Ви молим, преди да изпратите международна пратка, за която и да е страна в Европа – да се уверите, че адресът на получателя е достъпен и на същия ще има представител, който да приеме пратката. Последното важи най-вече за пратки, изпратени до бизнес адреси.
Към момента, най-много затворени компании от частния сектор, има в Италия. Моля да имате предвид, че ако бизнес адресът на даден получател е затворен, пратката ще бъде върната към подател във възможно най-кратък срок, без опция за задържане в някой от партньорските ни складове или офиси в Европа.

Относно палетни пратки до Европа, ще се приемат само палети със съдържание храни, напитки и продукти от първа необходимост.

Към настоящия момент всички транспортни коридори в Европа са отворени за тежкотоварни превозни средства и всички пратки достигат успешно до съответните дестинации. Следим пряко ситуацията и ще Ви информираме при постъпването на важна информация за доставката на международните пратки.

 

Екипът на Спиди