Актуализация на цените на услугите от 05.09.2022

2022-08-23

Уважаеми клиенти,

В условията на ускорена инфлация и повишение на всички разходи, консумативи и суровини за нашата дейност, се налага да актуализираме цените на услугите ни от тарифата на Спиди, считано от 05.09.2022.

Спиди винаги се стреми към възможно най-ниски цени, които обаче трябва да позволяват поддържането на логистичната структура, персонал и мрежа с близо 600 точки.

Най-използваната ни услуга „Стандарт 24 часа“ се променя във всички теглови диапазони само с 0.42 лв. с ДДС на пратка.

Цената на най-масовите пратки до 3 кг от офис до офис на Спиди ще бъде 4.31 лв. – цена, която продължава да бъде най-атрактивна на пазара.

Добавките за взимане от адрес и доставка до врата остават без промяна!

В подкрепа на клиентите ни, които желаят да оптимизират разходите си в най-активния за електронната търговия сезон, обявяваме специална промоция за доставка от офис до автомат на пратки до 3 кг - само 2.47 лв. с ДДС, без начислени такси (Такса гориво и Тол-такса). Промоцията ще е в сила до 31.01.2023 г.
Всички получатели ще могат да се възползват от възможността да получат пратките си без опашки, 7 дни в седмицата и да спестят време, използвайки мрежата от близо 100 автомата в големите градове, която ще продължим да развиваме в цялата страна и следващата година.

От същата дата (05.09.2022 г.) спира поддържането на две различни услуги за пратки от Европа до България. Остава в сила услугата за доставка до врата, като се въвежда допълнителна отстъпка, в размер на 5%, ако пратката е заявена за доставка до поискване в офис на Спиди в България.

С уважение,
Екипът на Спиди АД