Компании - партньориКОИ СА
SPOTINS.bg

SPOTINS.bg  е запазена търговска марка за онлайн застраховане на „Застрахователен Брокер Омникар и Партньори“ ООД.  SPOTINS.bg е експертен сайт за предоставяне на застрахователни решения за индивидуални клиенти, семейства и малки фирми. Всички застраховки предложени на сайта са избрани на база анализ за удовлетвореност на клиентите и пазарен дял на  застрахователната компания в съответния сегмент.

„Застрахователен Брокер Омникар и Партньори“ ООД е лицензиран застрахователен брокер, вписан в Търговски регистър с ЕИК 202565630, с адрес за контакт гр. Пловдив, бул. Найчо Цанов, надлез Родопи, вписан в регистъра по чл. 30, ал. 1, т. 9 от Закона за Комисията за финансов надзор с Решение №499-ЗБ от 28.06.2013 и актуално Удостоверение за регистрация по чл.160 от КЗ № 435-ЗБ/22.07.2014.

ВИДОВЕ ЗАСТРАХОВКИ ПРЕДЛАГАНИ ОТ SPOTINS.bg

- Задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилистите

- „Защитена стойност на автомобила“ - GAP

- „Помощ при пътуване в чужбина“ и „Отмяна и прекъсване на пътуване“ с покрития за епидемични рискове, в т.ч. Covid-19

- Кибер отговорност за работа от офиса и дома – Cyber Home

- Домашно имущество

- Здравно застраховане  -  „Алианц Здравна грижа за чужбина“, „Лечение без граници“ /Best Doctors/ и други.

УСЛУГИ НА SPOTINS.bg

- Онлайн издаване и плащане на застрахователни полици

- Предоставяне на професионален съвет за застраховане чрез e-mail или на тел. 0700 20 300

- Безплатна доставка за страната с куриерска фирма Спиди АД

- Съдействие при завеждане на щети

 

КЛИЕНТИ

Услугите се предоставят съгласно Кодекса за застраховането и Закона за предоставяне на финансови услуги от разстояние само на пълнолетни лица, български и чуждестранни граждани.

ВАЛУТА

Разплащанията се извършват само в български левове. При разплащане от сметка в  чуждестранна валута, превалутирането се извършва от вашата банка. Тя определя и курса на съответната валута спрямо българския лев. Възможно е платежната система да ограничи плащане с карти издадени в: САЩ, Канада, Бразилия, Мексико, Австралия, Нова Зеландия, ОАЕ, Белиз, Бахрейн, Колумбия, Тринидад и Тобаго, Кувейт, Индия, Нигерия. При възникване на такъв проблем моля, пишете ни на: [email protected]