Спиди използва бисквитки

Прочетете повече тук Ясно, затвори

Премини към главното съдържание

Спиди търси таланти 5

„Спиди търси таланти”:

Българската мечта става реалност


Компанията дава шанс за мениджърска работа на млади хора без опит.


Вие сте млади, образовани, креативни, амбициозни. И естествено искате да се реализирате в голяма, модерна и бързоразвиваща се международна компания. Не, не е нужно да резервирате полет до Щатите или Западна Европа, за да търсите късмета и реализирате мечтите си там. Спиди отваря вратите си за млади хора с малък или без предишен опит, които да се включат директно в мениджърския екип на компанията като получат трудов договор и атрактивно заплащане.


КОЙ МОЖЕ ДА КАНДИДАТСТВА
Проектът „Спиди търси таланти” е насочен към настоящи и доскорошни бакалаври или магистри, отлично владеещи английски език, дипломирани през 2015 или 2016 г., или дипломиращи се в периода 2017 – 2018 г.


КЪДЕ ЩЕ РАБОТЯТ ОДОБРЕНИТЕ
Одобрените кандидати ще работят в административната сграда на Спиди, като ще преминат двегодишно обучение – по няколко месеца в различните отдели на компанията, за да придобият опит и да се запознаят с основните им функции и задачи. Всеки млад талант ще има личен ментор, който ще го обучава, съветва и напътства за по-бързо професионално развитие.


ДОГОВОР И ЗАПЛАЩАНЕ
Тъй като това не е стажантска програма, от Спиди предлагаме постоянен трудов договор с атрактивна стартова заплата. Звучи като виц или шега, но „Спиди търси таланти” е реален проект с над четиригодишна история. Някои от първите участници в него вече са служители с опит в компанията, които всеки ден допринасят за нейното развитие и се усъвършенстват в личностен и професионален план.


КРАЕН СРОК
Ако искате вие да сте следващите реализирали се успешно в България млади хора, кандидатствайте веднага. Кампанията няма краен срок, но търсенето на таланти ще бъде преустановено след намирането на подходящите кадри. Затова побързайте с подаването на документи!
Кандидатите трябва да изпратят CV и попълнен формуляр за кандидатстване на speedy.talents@speedy.bg:

Формуляр за кандидатстване по проекта СПИДИ ТЪРСИ ТАЛАНТИ 5

Намерете офис на Speedy

Намери офис