Спиди използва бисквитки

Прочетете повече тук Ясно, затвори

Премини към главното съдържание

Новини

Нови функционалности в модулите на Спиди за Opencart, Prestashop, Magento и Woocommerce

От края на месец септември модулите на Спиди за Opencart, Prestashop, Magento и Woocommerce предлагат следните нови функционалности:

- Генериране на товарителници с опция „Тествай преди да платиш“ / „Отвори преди да платиш“. Представляват безплатни допълнителни услуги позволяващи на получателя на пратката да прегледа пратката преди
да я заплати.

- Създаване на поръчки за други държави и съответно генериране на товарителници с използване на предлаганите от Спиди международни услуги.

- Генериране на товарителници за Гърция и Румъния с наложен платеж. Сумата по наложения платеж автоматично се конвертира в Евро при пратки за Гърция и в Леи при пратки за Румъния.

- Цена от файл - Функция предоставяща възможност на търговеца да дефинира собствени цени на методите за доставка (услуги), съобразени със сумата на поръчката, теглото на пратката и това дали пратката
ще бъде доставена до офис.

- Генериране на товарителница с използване на Пощенски паричен превод, алтернативен на наложения платеж начин за събиране на дължимата сума от получателя.

Функционалностите се налични в:
Speedy module 3.1.0 (за Opencart 2.3)
Speedy module 2.0.3 (за Prestashop 1.6)
Speedy module 2.0.2 (за Magento 1.9.2.4)
Speedy module 2.1.1 (за Woocommerce 2.6.4)

Онлайн заявка за куриер

MySpeedy
Намерете офис на Speedy

Намери офис