Спиди използва бисквитки

Прочетете повече тук Ясно, затвори

Премини към главното съдържание

Express Balkans

Доставка на пратки от/до България до/от Румъния и от България до Гърция. 

Заявка за вземане на пратки от Румъния до България с услуга Express Balkans

тегло (кг.) цена (лв.)
документи до 0.5 кг. 8.05
до 1 кг. 8.05
до 3 кг. 9.31
до 5 кг. 14.28
до 7 кг. 18.00
до 10 кг. 22.33
до 20 кг. 29.16
за всеки следващ килограм 29.16 + 0.83 за всеки следващ килограм

Цените са крайни, с включени ДДС и такса гориво.


Срок за доставка: 2 - 4 работни дни. За някои отдалечени населени места и някои острови на територията на Гърция е възможно удължаване срока за доставка на 5 работни дни. 
Посочените срокове за доставка са индикативни.

Параметри: възможност за многопакетни пратки с максимално тегло на пакет 50кг.  Максимална дължина (най-големия размер на пакета) до 175см. 
Допълнителна отстъпка в размер на 5% от цената за пратки доставени или получени от офис на Спиди в България.

Допълнителна отстъпка в размер на 5% от цената за пратките се прилага и когато пратката е до поискване в офис/автомат на ДПД в Румъния. Пълният списък на офисите и автоматите в Румъния с адреси и работни времена е достъпен на https://www.dpdcollect.ro/officesmap/

Заявки за вземане на пратки от Румъния до България с услуга Express Balkans се приемат и обработват до 16:00 ч. от понеделник до петък. Заявки, получени след 16:00 ч. се считат за получени на следващия работен ден и се обработват тогава. Адресът на изпращача се посещава от куриер в стандартно работно време до два работни дни след деня на обработване на заявката (без фиксиран час), като пратките се приемат само ако изпращачът е готов да ги предаде и ако няма разминаване в заявения и реалния брой пратки.

Опаковка: Опаковката на пратката е ангажимент на изпращача. Надеждната и подходяща опаковка е гаранция за сигурността на пратката. Запознайте се с основни правила и препоръки за опаковане на пратките.

Възможна е допълнителната услуга Обявена стойност за пратка с услуга Express Balkans при максимална стойност на пратката в размер на 3000 лв.

За допълнителна информация и справки:
MySpeedy;
0 7001 8001 (за абонати на фиксирани мрежи) и 1 7001 8001 (за абонати на мобилните оператори);
international@speedy.bg


Онлайн заявка за куриер

MySpeedy
Намерете офис на Speedy

Намери офис